Min roll på Svefa

Jag är affärsområdeschef för Förvaltningsrådgivning som omfattar både Förvaltningsrådgivning och Upphandlingsstöd. Det är en bred roll som omfattar både säljarbete mot kund, ledarskapsfrågor, marknadsföring, affärsplanering och affärsutveckling framåt såväl som övergripande företagsfrågor i koncernledningen. 

Min bakgrund

Jag är civilingenjör från KTH och Lantmäteri och har drygt 20 års yrkeserfarenhet bland annat 7 år på JLL när det fanns Asset Management i deras utbud, ett par år på Colliers och sen även några år som Fastighetschef på Svensk Bilprovning. Innan jag började på Svefa 2019 har jag arbetat på Profi Fastigheter i sex år där jag bland annat varit Förvaltningschef, Fastighetschef och Hållbarhetschef. Jag brukar säga att det varit 10 år som konsult och 10 år på ägarsidan och nu är det konsultlivet igen som gäller!

Det bästa med mitt arbete

Att jag får arbeta tillsammans med mina kompetenta kollegor och använda mina 20 års yrkeserfarenhet till att bidra hos våra kunder. På Svefa finns det specialister inom alla fastighetsområden och det ger en enormt bra plattform för att kunna lösa alla sorters kundutmaningar. Att kollegorna dessutom är väldigt trevliga och roliga gör att det alltid är kul att gå till jobbet!

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Svefa värderingar passar mig som handen i handsken, där engagemang och integritet kombineras med professionalism och värdeskapande för kundens bästa. Eftersom Svefa har en så bred kompetensbas finns det en väldig trygghet i att det alltid finns en kollega som kan bistå och det är dessutom utvecklande för alla. Just nu pågår ett arbete att lägga strategin för de närmaste 5 åren och det är inspirerande att få arbeta för ett bolag som har en aktiv framtidssatsning.

sara.jacobsson@svefa.se

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor