Min roll på Svefa

Jag jobbar som affärschef Skog & Lantbruk Norr. Där ansvarar jag för nio medarbetare med allt vad det innebär. Marknadsföring och kundrelationer är en stor del av min vardag. 

Min bakgrund

Jag är utbildad Jägmästare som jobbat i traditionell skogsbransch. Har förutom av ren erfarenhet breddat min kunskap med ett antal ledarskapsutbildningar. Jag har skapat mig en bred erfarenhet genom operativa tjänster, men också stabs- och utvecklingsarbete. Har jobbat mycket med skogliga marknadsfrågor. Bland annat som marknadschef på Norrskog. Kommer närmast från en tjänst som Virkesområdeschef vid Norra Skog. 

Det bästa med mitt arbete

Helt klart kundkontakterna. Men också variationen i arbetsuppgifter. Medarbetare och kollegor är fantastiska och det tillsammans med de två förstnämnda gör att jag alltid går till jobbet med ett leende på läpparna. 

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Prestigelösheten genomsyrar företaget tillsammans med den extremt höga kompetensnivån. Det finns alltid någon som kan. Kunskapsbredden är en usp i sig, och det är både roligt och motiverande att jobba för en sådan arbetsgivare. Dessutom är Svefa ett modernt företag med sunda värderingar. Det tilltalar mig! 

matilda.hansson@svefa.se

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor