Min roll på Svefa

Jag arbetar som analytiker på Transaktion i Stockholm. Som analytiker är arbetsuppgifterna varierande och jag får vara delaktig i olika moment från början av en försäljningsprocess, fram till att affären kommer till avslut. Det innebär bland annat analysarbete och prospektbyggande, samt försäljningsarbete och uppföljning efter inkomna bud.

Min bakgrund

Min tid på Svefa började 2016 då jag var timanställd på Värdering och arbetade extra under mina två sista år på Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH. Efter examen 2018 blev jag heltidsanställd och arbetade på Värdering & Analys i ytterligare drygt två år innan jag bytte till Transaktioner. Under min tid på Värdering & Analys arbetade jag mycket med byggrätter och mark i tidiga skeden, men även bebyggda kommersiella fastigheter. 

Det bästa med mitt arbete

Det jag uppskattar mest med min arbetsplats är att det både läggs mycket eget ansvar på individen, samtidigt som det alltid finns stöttning om det behövs. Frihet under ansvar är ett koncept som är högst närvarande på Svefa och som jag upplever funkar bra för mig och mina kollegor. Sett till mina specifika arbetsuppgifter är det variationen av uppgifter som jag uppskattar mest. Jag gillar att få fokusera på både detaljer och helhetsgrepp, så att vara med i projekt från uppstart till genomförande under en länge tid är någonting som både passar mig väl och är roligt. 

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Svefa är enligt mig en arbetsgivare som litar på sina medarbetare och ger verktyg och backning för att individen ska lyckas med vad hen åtar sig att göra. Inom bolaget finns en oerhörd bredd av kunskap, bakgrund och erfarenheter vilket jag tycker är en tillgång då det i princip alltid finns någon att rådfråga. Mixen av ovanstående bidrar till en härlig stämning som jag trivs bra med. 

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor