facebook tracking

Min roll på Svefa

Idag arbetar jag som senior rådgivare inom Management Consulting. Jag arbetar framförallt med organisation och verksamhetsutveckling, benchmarking och nyckeltalsanalyser, sourcinganalyser m.m. i relation till allmännyttiga bostadsbolag och kommuner samt privatägda fastighetsbolag.  

Min bakgrund

Jag har totalt arbetat ca 27 år i fastighetsbranschen där jag både har fungerat i rollen som Beställare, Entreprenör, Konsult och Rådgivare. Jag har gymnasial utbildning vilken byggts på med högskolestudier på EFL på Ekonomihögskolan i Lund m.m.

Jag har senast en anställning och bakgrund i ett fastighetskonsultbolag Fasticon AB vilket förvärvades av Svefa 2016. I Fasticon har jag drygt 10 års anställning i olika roller som VD och Partner, Regionchef samt Senior konsult. Inom Fasticon arbetade vi brett inom fastighetsbranschen inom tjänsteområdena Affärsstöd, Förvaltnings och Upphandlingsstöd.

Innan Fasticon hade jag en anställning som Divisionschef Förvaltning inom ISS Facility Services, där jag under ca 5 år medverkade till att bygga upp ett nytt Affärsområde inom teknisk och ekonomisk förvaltning, projektledning, drift och skötsel mm.

Innan ISS arbetade jag ca 12 år på HSB Malmö där jag påbörjade min bana i fastighetsbranschen, där jag bla hade roller som affärsområdeschef, förvaltningschef, driftschef m.m.

Det bästa med mitt arbete

Det roligaste i mitt arbete är just mycket kundkontakt och att man till stor del får arbeta med de strategiska frågorna i ett fastighetsbolag gällande organisationsfrågor, verksamhetsutveckling och driva förändringsprocesser.

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Långsiktig aktör och känt varumärke, många kompetenta och duktiga medarbetare, möjligheter till utveckling  

roger.bengtsson@svefa.se

Jobbar du redan på Svefa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor