Min roll på Svefa

På Corporate Solutions arbetar jag som junior konsult och analytiker. Min vardag ser väldigt olika ut. Ibland tas stora delar upp av möten där jag är ute och träffar kunder och hjälper dem att lösa problem, men ofta arbetar jag med att ta fram beslutsunderlag i excel och powerpoint.

Min bakgrund

Min resa in i fastighetsbranschen började på Malmö Högskolas program Fastighetsföretagande. Därefter arbetare jag i två år som Leasing Coordinator på dåvarande Ikano Retail Centres och senare som Leasing Manager på IKEA Centres. Tjänsterna gav mig djup kunskap inom uthyrning och hyresjuridik, men jag bestämde mig för att gå vidare med en  masterexamen på KTH för att lära mig mer finansiell analys. Jag började på Svefa som summer intern och efter att ha arbetat deltid på värdering klev jag över till Corporate Solutions.

Det bästa med mitt arbete

Det jag gillar mest med mitt arbete är den konstanta variationen. Ingen dag är den andra lik och det är inget jag säger, det är verkligen så. Varje dag stöter jag på problem som måste lösas där det gäller att vara kreativ och lyhörd. Jag trivs även med att arbeta med mycket kompetenta och smarta människor som har bred erfarenhet där jag kan dra lärdom och utvecklas.

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Svefa är en organisation som förstått att dess framgång beror av individernas kompetens. Därför tillåts medarbetare att testa på olika uppdrag med olika medarbetare ofta för att just lyfta individens kompetens till maximal nivå. Företagets kundmix av privat och offentlig sektor skapar också en trygghet i en bransch som påverkas mycket av externa faktorer i ekonomin.  

anders.almgren@naisvefa.se

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor