Min roll på Svefa

Jag arbetar som affärschef för Region Mitt inom affärsområdet Samhällsbyggnad och Fastighetsutveckling. Arbetet innebär personalansvar för tio medarbetare på tre orter i mellersta Sverige. Utöver chefsrollen arbetar jag i egna uppdrag på ungefär 60 procent. Mina uppdrag är i huvudsak som rådgivare inom mark och exploateringsfrågor åt kommuner i Östergötland - både små och stora. 

Min bakgrund

Jag har arbetat på Svefa snart nio år, affärschefsrollen har jag haft i drygt två år, innan var jag gruppchef i två år. Jag är lantmätare från KTH och har en bakgrund dessförinnan inom både kommun och stat (som mark och exploateringsingenjör och som förrättningslantmätare). 

Det bästa med mitt arbete

Arbetet är väldigt omväxlande, ingen dag är den andra lik med arbete på hemmakontoret, besök på andra kontor inom Svefa, och arbete på plats hos kund. Uppskattar mycket samarbetet mellan kollegorna, både på kontoret, och på andra kontor, och inom andra affärsområden. 

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Jag uppskattar den stora bredden inom fastighetsfrågor som gör att man utvecklas väldigt mycket inom området. Det är väldigt trevlig stämning mellan kollegor och det finns en kultur som bygger på att ”hjälpa varandra”. 

johan.graf@svefa.se

010-6038644

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor