Min roll på Svefa

Jag är affärschef för region mitt inom skog och lantbruk. Mina arbetsuppgifter utöver konsultrollen är att ansvara för personal och affärer inom regionen och att utveckla affärsområdet genom arbetet i skog och lantbruks ledningsgrupp.

Konsultrollen innebär en mängd olika uppdrag som i de flesta fall berör skogs- eller lantbruksfastigheter. Uppdragen kan vara allt från övergripande rådgivning till rättsekonomiska värderingar som syftar till att fastighetsägare ska bli korrekt ersatta när de får ett intrång i sin fastighet, tillexempel vid byggnation av ledningar eller vägar.

Min bakgrund

Jag är utbildad Jägmästare och har varit anställd på Svefa sedan 2011.  Innan dess jobbade jag som skogsinspektor på Norrskog med arbetsuppgifter som exempelvis rådgivning och planering av avverkning och skogsskötsel.

Det bästa med mitt arbete

Är att det är så mångsidigt, efter sju år så stöter man fortfarande på utmaningar och uppdrag som gör att man får tänka till och lära sig något nytt. Jag gillar även kombinationen av att sitta på kontor vissa dagar och att andra dagar vara ute i naturen.

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Som medarbetare på Svefa får man ta stort ansvar för sin egen arbetssituation vilket ger mycket frihet. En av de stora fördelarna är Svefas bredd, vilket bland annat innebär att man som medarbetare har möjlighet komma i kontakt med flera olika typer av tjänster och fastighetstyper och att jobba i projekt där olika kompetenser möts. 

olle.wiklund@svefa.se

010-6038729

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor