Min roll på Svefa

Jag arbetar som Affärschef för Region Mitt och Väst inom affärsområdet Värdering & Analys. Förutom personalansvar arbetar jag som konsult med värdering & analys av olika typer av fastigheter såsom flerbostadshus, kontor, handel, industri och specialfastigheter. Uppdragen spänner sig från mindre styckevärderingar till större fastighetsbestånd.

Min bakgrund

Jag är utbildad Civilingenjör i lantmäteri med fastighetsekonomisk inriktning, från LTH och tog examen 2003. Därefter arbetade jag drygt två år på Hyresgästföreningen som Förhandlingsledare för att under 2005 ansluta mig till Svefa med placering vid Örebrokontoret. År 2011 gick flyttlasset till Göteborg och där jag nu sedan 2015 är tillbaka på Svefa efter en tid på CBRE.

Det bästa med mitt arbete

Det bästa med mitt arbete är den stora variationen. Förutom diverse personal- och affärsutvecklingsfrågor innebär min roll som fastighetsvärderare att man är ute mycket och träffar många nya människor, får se olika typer av fastigheter och verksamheter. Att sedan få bidra med råd och leverera värderingsrapporter som underlag till kundernas strategiska beslut är tillfredsställande.

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Ett professionellt och jordnära företag med korta beslutsvägar. Finns väldigt mycket erfarenhet och expertis inom företaget vilket är stimulerande.

erik.norrman@svefa.se

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor