Min roll på Svefa

I min roll som Affärsområdeschef leder jag Svefa:s värderingskonsulter. Vi är Sveriges största team av fastighetsvärderare och finns med kontor i hela landet. Jag ansvarar för att ta fram strategi, utveckla organisationen, ledning styrning och affärsutveckling tillsammans med min ledningsgrupp inom affärsområdet. Jag är även av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare samt MRICS och arbetar med fastighetsvärdering, framförallt i större projekt och åt våra större kunder i Stockholmsregionen.

Min bakgrund

Jag har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm och har arbetat på Svefa i drygt 10 år. Jag inledde mitt arbetsliv på Securum/Castellum i början av 1990-talet med att arbeta inom analys och värdering men även med förvaltningsfrågor och strategifrågor. Jag har även arbetat på AP fastigheter och SBAB i olika roller och befattningar inom transaktion, finansiering, värdering och analys.

Det bästa med mitt arbete

Att ha förmånen att jobba med professionella kollegor med både bred och djup kunskap i intressanta, varierande och komplexa uppdrag i ett företag med ett starkt varumärke. Dessutom så har vi en värdegrund som genomsyrar organisationen med högt engagemang i uppdrag och utveckling av bolaget samt en hög integritet vilket gör att man känner en stolthet av att jobba på Svefa.

Min beskrivning av Svefa som arbetsgivare

Svefa är en arbetsgivare som utmanar mig och där jag får möjlighet att utvecklas med devisen ”frihet under ansvar”. Vi har en bra sammahållning och ställer alltid upp för varandra, vilket skapar en trygghet och också glädje i arbetet. Vår värdegrund och lokala förankring uppskattas också av våra kunder vilket gör att vi har många olika kunder, såväl lokala, regionala och nationella som leder till varierande och intressanta uppdrag.

jan.tarnell@svefa.se

Jobbar du redan på Svefa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svefa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor